Nytt år

Oj oj vart tar tiden vägen nu har i princip hela januari flygit iväg men skönt att det äntligen ä rlite mildare ut då det vart extremt kallt en längre period .

Här ha vi mest pysslat med att sprida vår verksamhet vidare men extremt svårt spec då vi ej kommer in i många områden pga portkod o både mitthem och hsb vägra hjälpa oss .
Fått lite respons från skolor som vill ha våra foldrar vilket är jätte kul men vi får dock ej riktigt komma in o informera riktigt vilket ä synd även fritidsgårdarna ä ointresserade men jobbar på att få ta oss dit också . o på fredag ska jag hämta ytterligare en bunt med foldrar som ska ut på 3 skolor så det blir mitt helg nöje med att sitta vika o sortera upp 800st verkligen ett terapi göra hihi.


Blev även intervjuad i radion om drogen Khat som tydligen blivit ganska stor i sundsvall el hela landet och anhöriga till deras drogmissbrukare känner sig diskreminerade att de ej få någon hjälp http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.5523842-barn-till-khatmissbrukare-far-ingen-hjalp  men vi gör ingen skillnad på vilket slags missbruk el psykiskohälsa de har vi har samtalsgrupper för alla kategorier ...

29 jan 2013