Snart vinter

Hösten har bara rusat iväg och snart är vintern och julen här . Julen nmnärmar sig med stormsteg och vet fortfarande ej vart tiden flugit iväg.

Vi försöker planer vårterminen redan nu och hoppas på att kunna köra igång uner början av januari men vi behöver verkligen all hjälp vi kan få med att sprida vår verksamhet vidare om det finns nån som är villig att hjälpa till att dela ut /sätta upp info blad ä det bara säga till det är nåt vi tacksamt tar emot . Annars om ni vill ha enklare uppdrag så får ni gärna dela vår fb sida o be era vänner där göra detsamma .

Vi fick dessvärre ej ihop någon grupp under hösten trots att det finns barn som behöver så når vi ej ut till dom ...Skolorna släpper ej in oss o då det är portkod nästintill överallt så kommer vi ej in i trapperna och sätta upp info i områderna både hsb och mitthem vägra hjälpa till.

Så om nån jobbar inom skola el förskola så är det bara hojta till så kanske ni kan ta med lite info och sätta upp i personalrum.

Nu blir det att bänka sig i soffan med massa ljus tända resten av kvällen det är nog den enda fördel med detta trista mörker ,det är alla ljusen :)

12 nov 2013