pepparkaksbakning

Hade en ledig dag häromdagen så passade på att baka lite pepparkakor o va gott de doftar när man grädddar dom o vattnas i munnen men vet ej om de va så gott  som jag trodde ...Men ha ju mina favoritpepparkakor trots de finns året om vet ej egentligen vad det ä för sort men otroligt goda o smälter i munnen går ju ej bara ta en av dom man måste ta  minst 2-3 st åt gången men dock lite farligt med pepparkakor man blir ju "magsjuk av såna " .


Nu är det snart dax för advent också samt dax att börja julpynta lite dagens samtals ämnen med barnen på jobbet vid lunchen va julen julklappar o Tomten. De som verka stå högst på listan är mosterhaj ,vad de nu än ä??? Måste verkligen ta o googla mig fram på alla barns nöjen nu , jag är ju helt ute hihi . Men hur som helst så fråga de om jag hade julgran hemma o då jag sa jag ej visste om jag skulle ställa fram den då den va lite halvtrasig och bara stå o vinglar så tyckte dom iallafall den skulle fram el jag måste ju åtminstånde ta fram julsaker sa dom :) Sen hade de lite tankar o funderingar om Tomten en hon visste att han bodde i nordpolen men hon trodde ej han levde längre för han måste vara jätte jätte gammal och det var därför det va låssas Tomtar överallt ,jag sa jag tro nog han lever men han hinner ju ej med alla då det är så otroligt många barn numera  och därav fanns det låssas Tomtar som hjälpte till att dom kanske gick till barnen som rätta tomten ej hinner med el de som ej vart riktigt riktigt snäll som man ska va men föräldrarna tycker de ska få sin julklapp iallafall men de va delade meningar om det hela,  men flickan va övertygad om att han va död pga åldern .
Men riktigt kul att lyssna på alal barns tankar o funderingar om saker o ting :)

Idag så kom Tidningen på besök hos oss på igelkotten och ska skriva lite om vår verksamhet så här innan jul så det ska bli spännande o se va som kommer att stå och bara hoppas på att det ger resultat så vi får in massa intresseanmälningar till våra grupper och dessutom kommer det ut en annons nu på söndag i en annan lokaltidning  så borde ju ge resultat .

 

Nä nu ä de dax att sova här kommer en dag imorrn med :) Sov så gott !

 

26 nov 2012